Verhuur

Uw woningen succesvol verhuren via Vesting Vastgoed.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe woningen om te verhuren.

Of het nu om een kamer, studio, appartement of huis gaat. Met vele jaren ervaring is ons professionele team zeer gemotiveerd om geschikte huurders te vinden voor uw woning. Hieronder vindt u een overzicht van wat wij bieden als u via Vesting Vastgoed uw woonruimte wilt verhuren.

Opname van het object

Na een (persoonlijke) ontmoeting maken wij een afspraak om het object op te nemen. Één van onze ervaren medewerkers zal het object opmeten, taxeren en professionele foto’s maken. Hierna wordt er een duidelijke omschrijving gemaakt en zal het object worden opgenomen in ons geautomatiseerde bestand.

Marketing

Het object wordt niet alleen op de (druk bezochte) website van Vesting Vastgoed en partnersites (Pararius, Huislijn, Woninghuren, Houselink, Kamernet etc.) geplaatst, maar ook alle bij ons geregistreerde gebruikers die aan het zoekersprofiel voldoen, worden automatisch en direct op de hoogte gebracht van uw woning! Plaatsing op Funda is mogelijk tegen een kleine betaling.

Bezichtigen

Om ervoor te zorgen dat het object zo snel mogelijk wordt verhuurd, is het handig als Vesting Vastgoed beschikt over de sleutel van de woning op kantoor. Alle sleutels krijgen een unieke code (er staat dus geen adres op de sleutellabel), zodat alleen wij weten dat de betreffende sleutel bij uw object hoort.

Profiel en screening

U bepaalt in overleg met Vesting Vastgoed het (zoekers)profiel van uw toekomstige huurder, wij zoeken voor u de juiste kandidaat. Een antecedentenonderzoek bij uw toekomstige huurder is vanzelfsprekend. Het opvragen van informatie van aspirant huurders via Experian en/of Credit safe zit hier tevens bij inbegrepen. DUS HIERVOOR BRENGEN WIJ GEEN EXTRA KOSTEN IN REKENING!

Afhandeling

Wanneer de geschikte kandidaat is gekozen voor uw object zal Vesting Vastgoed het huurcontract (in overleg met u) opstellen. Vesting Vastgoed zorgt voor ondertekening van het contract alsmede de betaling van de eerste maand huur en waarborgsom. Nadat alle betalingen zijn ontvangen en er een sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden zal Vesting Vastgoed de transactie met u voltooien.

Extra service

Vesting Vastgoed is niet alleen uw aanspreekpunt tijdens het verhuurproces, wij kunnen u nog veel meer aanbieden.

Nutsvoorzieningen
In geval dat de huurder de energielevering en water voor zijn eigen rekening moet nemen vraagt Vesting Vastgoed, indien de huurder dit wenst, deze diensten voor de huurder aan. Zodat u er van verzekerd bent dat uw woning beschikt over een energieleveringscontract.

Checklist
Indien u geen gebruik wilt maken van onze additionele dienst om een inspectierapport te laten opmaken, ontvangt de huurder te allen tijde een “checklist”, welke binnen 14 dagen ingevuld en getekend dient te worden geretourneerd. Omdat huurders dit regelmatig niet inleveren en/of zij dit niet geheel volledig hebben ingevuld, raden wij u aan om toch een inspectierapport te laten opmaken.

Tweedelijns vraagbak 
Vesting Vastgoed zal tijdens de gehele huurperiode blijven fungeren als tweedelijns vraagbak. Dit houdt in dat u in alle gevallen op ons kan terugvallen wanneer zich calamiteiten met de door ons aangedragen huurders voordoen. Dit geldt tevens ook voor de huurders.

Huurachterstand
Indien huurder zich niet aan zijn betalingsverplichting houdt stuurt Vesting Vastgoed maximaal 2 keer kosteloos een aanmaning en/of nemen wij telefonisch contact met de huurder op. Indien noodzakelijk stellen wij betalingsregelingen op.

Sleutelmanagement 
U kunt uw sleutels te allen tijde bij Vesting Vastgoed in bewaring geven. Dit is altijd handig als bijvoorbeeld een aannemer de sleutel nodig heeft, de bewoner de sleutel is kwijtgeraakt of in de woning heeft laten liggen, etc. Vesting Vastgoed geeft nimmer zonder overleg met de verhuurder een sleutel af.

Advies 
U kunt tevens bij Vesting Vastgoed terecht voor advies m.b.t. o.a. WWS (punten), huurcommissie, servicekosten, gemeentelijke heffingen (welke zijn voor de huurder/gebruiker en welke voor de eigenaar), energielabels, vergunningen (o.a. omgeving- en onttrekkingsvergunningen, leegstandswetvergunning), huurcontracten, energiebelasting teruggave, illegale verhuur/bewoning, etc.

Heel veel handelingen zijn voor ons vanzelfsprekend en kosteloos. Mocht u ergens over twijfelen of wilt u een compleet overzicht van onze extra diensten, vraag het dan gerust aan één van onze medewerkers of vul het contactformulier in.

Kosten

Vesting Vastgoed werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Doordat u ons als de verhuurder in dit geval de opdracht geeft, berekenen wij de verhuurder verhuurkosten. Hiervoor zijn twee varianten, neem contact met ons op voor onze opties en uitgebreide kostenoverzicht.

Geen zin in de beslommeringen en zorgen wat verhuur met zich mee kan brengen en benieuwd hoe het makkelijker kan? Klik hier voor meer informatie over onze beheerpakketten.

Heeft u een vraag?

Laat het ons zeker weten. We vertellen graag meer over onze services!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
nieuwe openingstijden