Beheer

Geen beslommeringen en zorgen omtrent de verhuur.

Geen zin in alle beslommeringen en zorgen omtrent de verhuur?

Vesting Vastgoed verhuurt niet alleen maar kan ook het beheer voor u voeren zodat u alleen hoeft na te kijken of wij de maandelijkse huurpenningen hebben overgemaakt.

Voordelen

Het (volledig) in beheer geven van uw object(en) heeft voor u vele voordelen, o.a.:

  • Vesting Vastgoed is het eerste aanspreekpunt voor de huurders, alle klachten worden door ons afgehandeld.
  • Vesting Vastgoed incasseert maandelijks automatisch de huurpenningen bij de huurders. Bij een storno wordt de huurder aangemaand conform de huurovereenkomst. Jaarlijkse huurstijging wordt automatisch doorberekend.
  • Huuropzeggingen en het opnieuw verhuren van het object wordt door Vesting Vastgoed afgehandeld.
  • Vesting Vastgoed doet de incheck, pre- en finale uitcheck.
  • Nutsvoorzieningen, VvE betalingen en alle andere bijkomende beslommeringen worden voor u geregeld.

U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken en heeft dan ook meer tijd over. Klinkt het interessant? Wij kunnen het makkelijk van u overnemen als u voor één van onze beheerpakketten kiest.

Beheerpakketten

Vesting Vastgoed biedt u 3 verschillende beheeropties waarbij optie C het meest gekozen pakket is:

  • Optie A Commercieel Beheer: Volledig commercieel beheer; wij manen de huurders aan indien er niet conform de huurovereenkomst wordt betaald. De periodieke huurstijging wordt doorberekend. Alle huren en waarborgen worden (indien gewenst) aan u doorgestort; u blijft volledig verantwoordelijk. Geen incassobegeleiding. Huuropzeggingen en het opnieuw verhuren van het object worden uiteraard wel door ons afgehandeld.
  • Optie B Administratief Beheer: Idem als optie A, doch nu begeleiden wij ook het incassotraject, beantwoorden alle vragen en lossen zoveel mogelijk problemen op. Regulier klein onderhoud. Borgen worden nu wel door ons beheerd. Wij leveren het pand op en doen de uitcheck.
  • Optie C Compleet Beheer: Idem Optie B met als aanvulling volledig technisch beheer, energieleverancier en kabel TV. Dit is feitelijk het beheer zoals meerdere beheerkantoor dat aanbiedt.

Indien u verdere toelichting wenst over wat wij verstaan onder de verschillende beheertypes en de kosten, klik hier. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u een vraag?

Laat het ons zeker weten. We vertellen graag meer over onze services!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
nieuwe openingstijden