Vacatures verhuur

Wij zoeken versterking! Per direct zijn wij voor onze verhuurafdeling op zoek naar een full-time (40 uur):

REPRESENTATIEVE VERHUUR INTERCEDENTE

(BINNEN EN BUITENDIENST)

Are you ready to be(come) Unstoppable?

Ben je enthousiast en heb je hetzelfde doel? Mail ons je CV (met foto) incl. motivatiebrief en wellicht zien we je snel!


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Verantwoordelijkheden

Als verhuurintercedente hou jij je bezig met het blij maken van woningzoekenden met de perfecte woonruimte zonder oog te verliezen voor de wensen van de verhuurder. ‘A match made in heaven’, waar Vesting Vastgoed dus heaven is en jij Cupido. Dit traject verzorg je van begin (opname, marketing) tot eind (opstellen documenten en inspectierapport) met alle ‘in betweens’. Je afwisselende werkdagen in het binnen- en buitendienst bestaan uit:

 • Plegen van acquisitie en agendabeheer
  Het aantrekken van de juiste klanten, reacties verwerken, (telefonisch) houden van intake gesprekken en het inplannen van bezichtigingen (en andere afspraken).
 • Administratieve werkzaamheden
  Dossiervorming, screenen van kandidaten, opstellen en verwerken van de benodigde documenten (o.a. huurcontracten, facturen, brieven etc.) en het verwerken van e-mails.
 • Buitendienst
  Het verzorgen van opnames, bezichtigingen en inspecties. Soms ook langs die lekkere broodjeszaak voor de lunch!
 • Commerciële werkzaamheden
  Het onderhouden van klantenrelaties (zowel huurders, verhuurder, concullega’s en leveranciers), verzorgen van sales- en marketingactiviteiten, bewaken van dossiers ter voorkoming van problemen en het afhandelen van klachten.

Ingeborg Westbroek

Jouw Naam

Verhuur Intercedente

Heb jij de V-factor?

Ben jij een representatieve, gemotiveerde, harde werker die plezier ervaart in haar werkzaamheden zowel binnen als buiten en vind je het leuk om zelfstandig maar ook in team verband te werken? Dan heb je al de helft van van de V-factors. . Ervaring/opleiding in de branche en meerdere talen zijn een pre, maar geen vereisten. Wel verwachten wij van jou:

 • Sterke communicatieve vaardigheden; je communiceert makkelijk en correct met diverse doelgroepen en hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel; je werkt serieus, zorgvuldig en efficiënt en bent betrokken. Je levert kwaliteit en bewaakt deze. Je bent eerlijk en betrouwbaar.
 • Servicegerichte instelling; je anticipeert en speelt in op de behoeften van de klant en hebt hierbij oog voor detail. Dit uit zich in alles wat je doet. Voor jou is klanttevredenheid erg belangrijk.
 • Stressbestendigheid; je denkt in oplossingen waarbij je tijdens onrust, chaos, calamiteiten en/of tijdsdruk structuur in je werk behoud en prioriteiten stelt. Je hebt een hands-on mentaliteit, een dikke huid en kan tevens goed met kritiek omgaan.
 • Commerciële instelling; je bent proactief, flexibel en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden.
 • Ambitieus: je hebt minimaal een MBO den- en werkniveau en wilt graag groeien, alleen het beste is goed genoeg voor jou.

Aangenaam Vesting Vastgoed!

Leuk kennis te maken. Sinds 1996 zijn wij actief in het bemiddelen tussen woningzoekenden en woningaanbieders en het beheren van onroerend goed. Deskundig, betrokken, betrouwbaar en servicegericht is wat ons kenmerkt en waar wij voor staan. We zijn een dynamisch en hecht team van 8 jonge ambitieuze vrouwen met allen hetzelfde doel: de top bereiken.

 • Uitdaging; we geven je de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen, je (sterke) kwaliteiten verder te ontwikkelen en samen met je de team de bedrijfsdoelen te behalen. Dit allemaal binnen een ambitieuze en snel ontwikkelende omgeving.
 • Marktconform salaris; afhankelijk van je kunde en ervaring op basis van full-time (40 uur pw) van maandag tot en met vrijdag met koopavond op de dinsdag. Je werkt op basis van targets, hoe meer je verhuurt des te meer je verdiend.
 • Auto van de zaak; mogelijkheid tot auto van de zaak en parkeerplek.
 • Contractverlenging; beginnend met minimaal 12 maanden contract welke bij goed functioneren zal worden verlengd, dit heb je dus zelf in handen.
 • Groeimogelijkheden; we are limitless! Een informele werksfeer in een modern en inspirerende omgeving waarin jij zelf in handen hebt hoe ver je komt.


Enthousiast?

Dien je sollicitatie direct in via onderstaand contactformulier en wij nemen spoedig contact met je op. Wellicht ben jij onze 'match made in heaven'!

nieuwe openingstijden