Vacatures beheer

Wegens uitbreiding zijn wij voor onze beheerafdeling per direct op zoek naar een full-time (37-40 uur):

REPRESENTATIEVE MEDEWERKSTER VASTGOEDBEHEER

(BINNEN EN BUITENDIENST)

Are you ready to be(come) Unstoppable?

Ben je enthousiast en heb je hetzelfde doel? Mail ons je CV (met foto) incl. motivatiebrief en wellicht zien we je snel!


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Verantwoordelijkheden

Als vastgoedbeheerder ben je verantwoordelijk voor het administratief, commercieel en technisch beheren van het vastgoed, in een geautomatiseerd systeem, binnen jouw portefeuille. Je bent het eerste aanspreekpunt voor (ver)huurders en leveranciers met betrekking tot administratieve-, financiële- en onderhoudszaken. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • Relatiebeheer: het persoonlijk, telefonisch en/of per mail onderhouden van contact met huurders (internationaal), verhuurders (particulieren en beleggers) en leveranciers (o.a. aannemers, accountmanagers, makelaars, VvE’s etc.). Je werkt actief aan het versterken van de relaties en het uitbreiden van je netwerk welke weer bijdraagt aan het succes van je werkzaamheden en dus ook van ons bedrijf.
 • Portefeuillebeheer: het bewaken van zowel de administratieve (o.a. opstellen van contracten, brieven, offertes, facturen), commerciële (o.a. verwerken van mutaties, voor/eindinspecties) en technische (behandelen van reparatie-, service-, storingsmeldingen) voortgang van het vastgoed (woonruimte en bedrijfsonroerendgoed) van jou klanten. Je bent betrokken bij en op de hoogte van wat er zich afspeelt binnen jou portefeuille en ziet erop toe dat deze up-to-date en in orde is. Je zorgt er voor alsof het eigen is.
 • Klachtenbeheer: het structureel ontvangen, onderzoeken en afhandelen van klachten (technische, algemene) en/of andere verzoeken van klanten. Je streeft naar en draagt bij aan tevreden klanten. Je zet je in om onze dienstverlening te verbeteren en daarmee voor de ultieme klantbeleving.
 • Kwaliteitsbeheer: het erop toezien dat alle (uitgevoerde) werkzaamheden (binnen en buiten) voldoen aan de gestelde eisen. Je zorgt voor kwalitatief goed werk en bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden welke in opdracht van of namens jou worden uitgevoerd.

Ingeborg Westbroek

Jouw naam

Medewerkster Vastgoedbeheer

Heb jij de V-factor?

We zoeken een gemotiveerde harde werker die plezier ervaart in haar werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband, zowel op kantoor als op locatie. Herken jij jezelf hierin, dan heb je al de helft van de V-Factors. Ervaring/opleiding in de branche en meerdere talen zijn een pre, maar geen vereisten. Wel verwachten wij van jou:

 • Sterke communicatieve vaardigheden; je communiceert makkelijk en correct met diverse doelgroepen en hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel; je werkt serieus, zorgvuldig en efficiënt en bent betrokken. Je levert kwaliteit en bewaakt deze. Je bent eerlijk en betrouwbaar.
 • Servicegerichte instelling; je anticipeert en speelt in op de behoeften van de klant en hebt hierbij oog voor detail. Dit uit zich in alles wat je doet. Voor jou is klanttevredenheid erg belangrijk.
 • Stressbestendigheid; je denkt in oplossingen waarbij je tijdens onrust, chaos, calamiteiten en/of tijdsdruk structuur in je werk behoud en prioriteiten stelt. Je hebt een hands-on mentaliteit, een dikke huid en kan tevens goed met kritiek omgaan.
 • Deskundigheid; jehebt minimaal een MBO denk- en werkniveau, bent financieel en administratief onderlegd en hebt affiniteit met en kennis van vastgoed en bent leergierig. Je beschikt over commercieel inzicht en instelling.

Aangenaam Vesting Vastgoed!

Leuk kennis te maken. Sinds 1996 zijn wij actief in het bemiddelen tussen woningzoekenden en woningaanbieders en het beheren van onroerend goed. Deskundig, betrokken, betrouwbaar en servicegericht is wat ons kenmerkt en waar wij voor staan. We zijn een dynamisch en hecht team van 8 jonge ambitieuze vrouwen met allen hetzelfde doel: de top bereiken.

 • Uitdaging; we geven je de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen, je (sterke) kwaliteiten verder te ontwikkelen en samen met je de team de bedrijfsdoelen te behalen. Dit allemaal binnen een ambitieuze en snel ontwikkelende omgeving.
 • Marktconform salaris; afhankelijk van je kunde en ervaring op basis van full-time (37-40 uur pw) van maandag tot en met vrijdag met in de toekomst roulerende storingsdienst avond en weekend.
 • Contractverlenging; beginnend met een 12 maanden contract welke bij goed functioneren zal worden verlengd, dit heb je dus zelf in handen.
 • Groeimogelijkheden; we are limitless! Een informele werksfeer in een modern en inspirerende omgeving waarin jij zelf in handen hebt hoe ver je komt.

Enthousiast?

Dien je sollicitatie direct in via onderstaand contactformulier en wij nemen spoedig contact met je op. Wellicht ben jij onze 'match made in heaven'!

nieuwe openingstijden