Verkoop

De beste verkoopprijs met Vesting Vastgoed.

U wilt uw woning verkopen?

De markt met betrekking tot de woningverkoop is erg dynamisch. Wij spelen als verkoopmakelaar hierop in. Vesting Vastgoed doet het volgende voor u als verkoopmakelaar:

Opname woning

Na een (persoonlijke) ontmoeting maken wij een afspraak om het object op te nemen. Tijdens de opname maken wij (nogmaals) onze werkwijze kenbaar. Één van onze ervaren medewerkers zal het object opmeten, taxeren en professionele foto’s maken. Hierna wordt er een duidelijke omschrijving gemaakt en zal het object worden opgenomen in ons geautomatiseerde bestand. Vesting Vastgoed geeft u gratis advies over de verkoopprijs en overlegt de beste verkoopstrategie voor uw object.

Bezichtigingen en onderhandelingen

Als verkoopmakelaar begeleiden wij bezichtigingen met potentiële kopers. Zodra er geïnteresseerde partijen zijn, onderhandelen wij namens u over de vraagprijs en andere voorwaarden. Als uw verkoopmakelaar houden wij een zo gunstig mogelijke situatie voor u als verkoper voor ogen!

Eindfase

Vesting Vastgoed begeleidt het gehele traject tot en met de dag van transport bij de notaris. Wij informeren u over elke handeling welke plaatsvind en gaat vinden.

Voor meer informatie of vrijblijvend advies kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Wilt u ook graag weten wat de beste verkoopstrategie voor uw woning is of bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Contactgegevens

Gegevens woning

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
nieuwe openingstijden