Expats

Specialist in huisvesting voor Expats.

Een belangrijk aspect voor Expats is huisvesting!

Wij begrijpen de wensen van deze specifieke markt en assisteren hierbij, ook wanneer in het buitenland, in het vinden van de geschikte woonruimte en in alle gerelateerde zaken om de hervestiging in Nederland zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Expatmarkt

Wij weten als geen ander dat de Expatmarkt erg bewegelijk en uitdagend kan zijn. Elke situatie is anders en heeft een ander aanpak nodig. Wij grijpen elke uitdaging met beide handen aan en proberen de verwachtingen van de klant te overtreffen. Door onze expertise in de (Expat)markt en culturele achtergronden kunnen wij de klant net dat beetje extra aanbieden om de overstap naar Den Haag te vergemakkelijken. Het team van Vesting Vastgoed kan u in het Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Papiamento te woord staan.

Huisvesting

Uiteraard is het belangrijkste doel van Vesting Vastgoed de klant van de ideale woning te voorzien. Dat is dan ook het eerste waar wij ons voor inzetten. Gemeubileerd of gestoffeerd, nabij een internationale school of in het centrum, voor lange of kortere periode, wij doen ons best om een geschikte match te vinden. Wij bieden Expats en Internationals de mogelijkheid om verschillende woningen tegelijk te bezichtigen, om zo kennis te kunnen maken met de verschillende buurten. Tijdens zo’n tour worden de klanten uiteraard voorzien van extra (inside) informatie over de buurt.

Expatservice

Vesting Vastgoed assisteert niet alleen bij het vinden van een geschikte woning. Het huurcontract, Nederlandse regels en juridische elementen (voor zover van toepassing) worden ook uitgebreid besproken voordat het contract wordt ondertekend. Hierdoor bieden wij transparantie zodat er met een gerust gevoel kan worden getekend. Tevens bieden wij de klant extra informatie over Nederland, de do’s and don’ts in Den Haag en geven we ze tips en tricks mee voor een fijn verblijf in onze stad. Vanzelfsprekend vragen wij de nutsvoorzieningen aan en kunnen wij ook assisteren met het aansluiten van de juiste verzekeringen.

Nazorg

Onze service houdt niet op bij een geslaagde verhuur. De klant kan altijd weer op ons terugvallen. Huur gerelateerde post ontvangen in het Nederlands, taalbarrière met de verhuurder, huishoudelijke hulp nodig of hulp of advies nodig bij wat dan ook – Vesting Vastgoed helpt je verder.

Heeft u een vraag?

Laat het ons zeker weten. We vertellen graag meer over onze services!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
nieuwe openingstijden