Huur

Bij Vesting Vastgoed aan het juiste adres voor jouw huurwoning.

Op zoek naar een huurwoning? Dan bent u bij Vesting Vastgoed aan het juiste adres.

Wij hebben een groot aanbod van kamers, studio’s, appartementen en luxe woningen in en rondom het Haagse. De huurwoningen zijn per direct of in de nabije toekomst beschikbaar. Er is geen sprake van wachttijden.

Aanbod

Vesting Vastgoed beschikt over een breed aanbod aan huurwoningen voor verschillende doelgroepen in en rondom Den Haag. Wij verhuren studentenkamers, maar ook luxe appartementen aan o.a. expats, zowel gemeubileerd als helemaal leeg. Alle beschikbare woningen staan op de website vermeld. Het aanbod varieert dagelijks en wordt op verschillende verhuurportals gepresenteerd. Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van het nieuwe aanbod? Schrijft u zich dan vrijblijvend in. Het nieuwe aanbod wordt namelijk als eerst aan de ingeschreven kandidaten aangeboden.

Inschrijven

Inschrijven is vrijblijvend en 1 jaar geldig. Vesting Vastgoed neemt contact met u op wanneer uw inschrijving is ontvangen om uw profiel compleet te maken. Hierdoor zijn wij in staat om de beste match voor u te vinden. Na inschrijving ontvangt u ook per e-mail automatisch en vrijblijvend wekelijks het actuele woningaanbod. Wilt u uw kansen vergroten op het vinden van een geschikte woning? Plaats dan vrijblijvend een zoekopdracht.

Zoekopdracht

Plaatsen van een zoekopdracht heeft vele voordelen, niet alleen krijgt u automatisch woningen aangeboden welke Vesting Vastgoed op de website presenteert, maar Vesting Vastgoed gaat ook specifiek op zoek naar de voor u geschikte woningen bij derden. Dit betekent een veel groter bereik en Vesting Vastgoed treedt dan uitsluitend voor u op als opdrachtgever en enkel in uw belang. Let wel, dat bij een geslaagde huur courtagekosten in rekening worden gebracht van maximaal 1 maand huur + BTW.

Bezichtiging

Bij Vesting Vastgoed kunt u zonder extra kosten en ongelimiteerd woningen bezichtigen. Een bezichtiging kan alleen plaatsvinden nadat u zich heeft ingeschreven en vindt altijd plaats onder begeleiding van één van onze ervaren medewerkers. Dit kan zowel individueel als in een groep plaatsvinden. Tevens is het mogelijk meerdere woningen tijdens één route te bezichtigen. Geen eigen vervoer? U kunt makkelijk meerijden in een Vesting Vastgoed-auto. Een bezichtiging kunt u makkelijk hier of telefonisch inplannen.

Huren

Heeft u een woning bezichtigd welke u zou willen huren? Wacht dan niet te lang met het reageren. U ontvangt bij de bezichtiging een reserveringsverklaring welke tezamen met de gevraagde documenten dient te worden ingeleverd. Wanneer uw dossier compleet is, wordt u aan de verhuurder voorgesteld wie de uiteindelijke keuze maakt.

Kosten

Vesting Vastgoed werkt op basis van ‘no cure – no pay’. Bij een geslaagde verhuur kunt u de volgende kosten verwachten:

Servicepakket
Het servicepakket van Vesting Vastgoed biedt u als huurder vele voordelen en wordt door 99% van onze klanten gekozen. U beschikt altijd over een partij om op terug te vallen tijdens de gehele huurperiode, u staat er dus niet alleen voor. Daarnaast behoren een uitgebreide contractbespreking, het aanvragen van nutsvoorzieningen, huurtoeslag, parkeervergunning, kwijtschelding voor gemeentelijke heffingen etc. tot een paar van de vele diensten van dit pakket. Kortom, alle werkzaamheden welke buiten de reguliere verhuurtaken vallen en u als huurder ontzorgen (zie regels en voorwaarden). Ook bij het beëindigen van uw huurperiode en na deze periode kunt u gebruik maken van het servicepakket voor bijvoorbeeld een goedhuurdersverklaring of bemiddeling bij de teruggave van uw waarborgsom. De kosten voor dit pakket bedragen € 135,00 excl. 21% BTW per uur met een maximum van € 275,00 excl. 21% BTW.

Indien u geen gebruik wilt maken van het servicepakket (wat wel wordt aangeraden) dan worden enkel de inschrijfkosten (€ 78,65 incl. 21% BTW) en het automatisch wekelijks aanbod (€ 17,50 incl. 21% BTW) in rekening gebracht bij een geslaagde huurbemiddeling. Alle andere diensten / werkzaamheden zijn optioneel en tegen betaling (uurtarief € 135,00 excl. 21% BTW / € 163,35 incl. 21% BTW). Vesting Vastgoed zal dan ook niet automatisch fungeren als tweedelijns vraagbak bij calamiteiten.

Courtage/bemiddelingskosten
Indien u een zoekopdracht heeft geplaatst en er is sprake van een geslaagde bemiddeling, welke niet via het aanbod van Vesting Vastgoed tot stand is gekomen, worden er courtage/bemiddelingskosten bij de huurder (opdrachtgever) in rekening gebracht welke gelijk zijn aan maximaal 1 maand bruto huur + 21% BTW.

Borg
Voor elke woning wordt er een waarborgsom gevraagd. De hoogte hiervan is afhankelijk van de voorwaarde van de verhuurder en/of uw inkomen, doorgaans is dit één maand huur.