Aankoop

Succesvol aankopen doe je met Vesting Vastgoed!

Uw aankoop is onze zorg.

Wij kennen het aankoopproces van A tot Z en zijn de geschikte partij om u in dit traject de weg te wijzen. Vesting Vastgoed fungeert als uw aankoopmakelaar en uw belang is het uitgangspunt van onze samenwerking.

Hypotheken

Wilt u weten of u de mogelijkheid heeft om een woning te kopen? Wilt u weten wat u maximaal kunt lenen en wat de maandelijkse kosten zullen zijn? Vesting Vastgoed verstrekt u gratis en vrijblijvend een berekening. U kunt bij ons terecht voor een objectief hypotheekadvies. Onze onafhankelijke intermediair kan u vrijblijvend adviseren over de vele financieringsmogelijkheden van een groot aantal hypotheekhouders. Een perfect op maat gesneden advies wordt voor u berekend. Tevens kunt u bij ons terecht voor het zoeken naar het beste antwoord op uw financiële vragen, eisen en wensen.

Intake

Wanneer er meer bekend is over uw leenmogelijkheden kunnen wij door naar de volgende stap. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn dient Vesting Vastgoed eerst uw woonwensen in kaart te brengen. Dit doen wij door middel van een (persoonlijk) oriënterend gesprek waarbij uw (zoek)profiel compleet wordt gemaakt. Op basis hiervan kunnen wij een selectie maken van de voor u geschikte woningen.

Bezichtigingen en onderhandelingen

Na selectie van de voor u geschikte woningen gaan wij samen met u de woningen bezichtigen. Indien interesse in een woning vragen wij relevante gegevens van de woning voor u op (o.a. eigendomsbewijs, eventuele splitsingsakte, erfpacht. VvE stukken etc.) en onderhandelen wij voor de laagste prijs. Omdat Vesting Vastgoed niet emotioneel betrokken is kan zij zakelijk en objectief de waarde van de woning beoordelen. Wij letten op wat u niet ziet.

Kopen

Zijn de onderhandelingen afgerond en is er een deal? Vesting Vastgoed adviseert u in de keuze van een notaris, taxateur en hypotheekverstrekker. Tevens nemen wij de koopakte en notariële stukken samen met u door. Door onze expertise zorgen wij er uiteindelijk voor dat u kosten bespaart op uw woning.

Kosten

Vesting Vastgoed begeleidt u door het gehele traject. Wij rekenen een vast bedrag bij een succesvolle aankoop. De betaling vindt plaats op de dag van transport en wordt verrekend bij de notaris.

Voor meer informatie of vrijblijvend advies kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Wilt u ook graag weten wat de beste aankoopstrategie is?

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe kunnen we u bereiken?

Heeft u al een woning op het oog?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
nieuwe openingstijden